میدان- هر تیمی لیونل مسی ستاره آرژانتینی بارسا را می خواهد اکنون باید تا سال 2018 صبر کند چرا که او برای تمدید قراردادش با سران باشگاه کاتالان به توافق رسیده است.
وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا اعلام کرد لیونل مسی طی چند هفته آینده قرارداد جدیدی با این باشگاه اسپانیایی به امضا خواهد رساند.
بارسا همچنین اعلام کرد ژاوی و کارلس پویول نیز برای تمدید قراردادهایشان به توافق رسیدند. قرارداد فعلی مسی در سال 2016 به اتمام می رسد اما قرارداد جدید مسی تا بعد از تولد 31 سالگی اش نیز در بارسا خواهد بود.
در این قرارداد دستمزد مسی سالانه افزایش می یابد و بدون توجه به پاداش سالانه 12.5 میلیون پوند دستمزد خالص دریافت می کند. مسی 25 ساله آخرین قرارداد بزرگ خود را در فصل 10-2009 وقتی "چیکی بگرستین" مدیر ورزشی بارسا بود به امضا رساند.
مسی سال فوق العاده ای را پشت سرگذاشت و موفق شد در سال 2012 تا به اینجا 90 گل به ثمر برساند. او همچنین در آستانه کسب چهارمین توپ طلای پیاپی خود قرار دارد. جدول 10 بازیکن ثروتمند فوتبال جهان بر اساس دستمزد سالانه شان به شرح زیر است:
1- لیونل مسی (بارسلونا) 27.5 میلیون پوند
2- دیوید بکام (بازیکن آزاد) 26.2 میلیون پوند
3- کریس رونالدو (رئال مادرید) 24.3 میلیون پوند
4- ساموئل اتوئو (آنژی ماخاچ کالا) 19.4 میلیون پوند
5- وین رونی (منچستریونایتد) 17.2 میلیون پوند
6- زلاتان ایبراهیموویچ (پاری سن ژرمن) 16 میلیون پوند
7- سرخیو آگوئرو (منچسترسیتی) 15.7 میلیون پوند
8- یایا توره (منچسترسیتی) 14.7 میلیون پوند
9- فرناندو تورس (چلسی) 13.9 میلیون پوند
10- کاکا (رئال مادرید) 12.9 میلیون پوند
فریاد آکادمی
گل هنری !!
مسعود - ریکاردو
سکوت یک دقیقه ای
تیم "ب"
هیس !
آغوش
بهترین بازیکن زمین
یک روزنامه چاپ اسپانیا نوشت: ممنوعیت انتقال بازیکن میان دو تیم شهر مادرید کماکان به قوت خود باقی است و مهاجم کلمبیایی اتلتیکو به رئال محلق نخواهد شد. |
به نقل از آس، در روزهای گذشته دو موضوع در ارتباط با این دو تیم شهر مادرید در رسانهها گزارش شد. اولین نکته برداشته شدن قانون ممنوعیت انتقال بازیکن میان رئال و اتلتیکو بود. گزارشهای منتشر شده عنوان می کردند از چندین سال قبل، دو باشگاه با هم قرار گذاشتند بازیکنی بین یکدیگر مبادله نکنند.
به گزارش فارس،دومین نکته که به موضوع قبل ارتباط داشت، انتقال قریب الوقوع رادامل فالکائو از اتلتیکو به رئال بود. در این ارتباط مقامهای تیم دوم مرکز اسپانیا، از جمله میگوئل آنخل گیل، رئیس باشگاه در چند مصاحبه اظهار داشتند قانون ممنوعیت فوق همچنان به قوت خود باقی است و بر این اساس بحث واگذاری گلزن خارجی اتلتیکو به رئال به هیچ وجه مطرح نیست. |
هنگام ورود تیم آرژانتین در فرودگاهی در عربستان سعودی هجوم عرب ها (چی کار میخاستن کنن) برای دیدن مسی به حدی نامعقول بود که مشکلاتی را برای این چیزآرژانتینی بوجود آورد.
ناگفته نماند نحوه محافظت نیروهای امنیتی عربستان سعودی نیز در نوع خود جالب بود، زیرا طریق قرارگرفتن اسلحه روبروی صورت مسی و فشار (اوه اوه) بیش از حد که در تصویر زیر به صورت واضح قابل دید است، امکان رخ دادن هر نوع حادثه ای تلخ را نشان میدهد میخاستن چوب توپاچش کنن
گزارشگر بازی ال كلاسیكو چنین نکته ای را به زبان آورد: «ضریب هوشی مسی اندازه انیشتین است.»
رئال مادرید با وجود این که در نیمه دوم خیلی بهتر بود ، به سبب نیمه اول ضعیفش مقابل اسپانیول ، دو امتیاز دیگر را از دست داد تا با لالیگا وداع کند .
رئالی که در نیمه اول بیشتر به یک تیم محلی شباهت داشت ، با تعویض مورینیو بین دو نیمه توانست که روی فرم بیاید هر چند که مشخص نیست که چرا رئال باید این قدر بد شروع کند تا همچون بازی با وایادولید در نیمه دوم تحت فشار باشد و چه بسا همچون بازی با سلتا ، این بد شروع کردن چه بسا با شکست همراه شود و در این بازی ، این شروع بد به شکست ختم شود .
رئال در نیمه اول تقریبا هیچ حرکت خاصی نداشت . به استثنای یک حرکت انفرادی از مودریچ ، تقریبا هیچ چیز دیده نمی شد . استفاده از "بازی زیبا کن ها " یا ژابی - اوزیل - مودریچ در کنار هم ، نه تنها بازی رئال را زیبا نمی کرد ، بلکه عدم مشخص شدن شرح وظایف هر کدام از آنها باعث شده بود که هیچ کدامشان نتوانستند که بازی درستی ارائه دهند .
رئال در اوایل کار به خوبی به اسپانیول فشار آورد اما آرام آرام بازی متعادل تر شد تا این که پس از ناکامی حرکت انفرادی مودریچ در دقیقه 28 ، پاس بسیار خوب وردو به سرجیو گارسیا رسید تا دروازه رئال گشوده شود .
در دقایق باقیمانده در نیممه اول تقریبا هیچ اراده ای در تیم برای جبران نتیجه دیده نمی شد اما در همین جاهاست که فرق کریستیانو با بازیکنان عادی دیگر تیم مشخص می شود . این ابرانسان با انگیزه با فراری روی پاس خدیرا توانست که دروازه حریف را بگشاید تا خیال مورینیو بابت نیمه دوم تا حد زیادی آسوده تر شود .
در نیمه دوم حضور دی ماریا جای مودریچ نشان می داد که مورینیو اشتباه تاکتیکی خود را پذیرفته است . ال فیدئو نسبت به چند ماه اخیر بسیار بهتر و پر تلاش تر بود و چند موقعیت خوب هم داشت که کیکو کاسیا ، دروازه بان اسبق کاستیا با عملکرد خوبش مانع از به ثمر رسیدن موقعیت ها شد .
رئال بهتر بازی می کرد و بالاخره باز هم روی حرکت عالی کریستیانو ، کوئنت رائو توانست که گل برتری رئال را به ثمر برساند . پاس بازیکن پرتغالی روی این حرکت فوق العاده بود . دی ماریا ، اوزیل و کریتسیانو هر کدام موقعیت های خوبی داشتند که کاسیا به خوبی مهارشان کرد .
اما بی انگیزگی در دقایق آخر بالاخره ضربه اش را به رئال زد . تیم آخیره به شدت رئال را تحت فشار گذاشته بود و آشفته بازار خط دفاع رئال که به جز راموس اکثر بازیکنان پر اشتباه بودند ، باعث شد که آلبین روی یک ریباند دروازه رئال را باز کند تا تیم مورینیو به شدت حسرت موقعیت هایی را بخورد که در نیمه دوم از دست رفت .
به هر صورت ارنج اشتباه مورینیو در نیمه های اول در هر سه بازی اخیر (سلتا ، وایادولید و اسپانیول) باعث شد که رئال در نیمه دوم ناچار شود که به تکاپو بیافتد .
حاصل این قمار در بازی با وایادولید برد بود ، اما در بازی با سلتا که اسین و دی ماریا عملکردی ضعیف داشتند و زودتر از بقیه تعویض شدند ، شکست و در بازی با اسپانیول ، تساوی که فرصت بزرگ کاهش فاصله با دو تیم اول لالیگا را گرفت . بدین ترتیب هواداران رئال از گرفتن کادوی کریسمس خود از دست مورینیو بازماندند و نسبت به لالیگا نا امید تر از هر زمان دیگری شدند .
مشخص نیست که اگر روحیه کریستیانویی نبود ، نتیجه چقدر می توانست بدتر از این باشد و به چه علت ، شاگردان مورینیو با یک قهرمانی این گونه اشباع شده اند .